GEDİZ DİYANET GENÇLİK MERKEZİ ZİYARETİ

22.02.2024 57

“Pansiyonda Hasbihal” Projesi Etkinlikleri kapsamında 19 Şubat 2024 Pazartesi akşamı Belletmen Öğretmenimiz Işıl KERMAN koordinesinde Pansiyonda kalan öğrencilerimiz ile Gediz İlçe Müftülüğüne Bağlı Diyanet Gençlik Merkezi ziyaret edildi.  Uzman Vaize Hülya BUDAK  ve  Kur'an Kursu Öğreticisi Sabriye FİDAN tarafından karşılanan öğrencilerimiz,  HAYALLERİMİN KANATLARINDA SORUMLULUKLAR   “İnsan için ancak çalıştığının karşılığı vardır. (Necm, 39) Konusunun işlendiği programda Hoca Hanımlar güzel anlatımları ile öğrencilerimiz için çok  faydalı  olan bir sohbet gerçekleştirdiler. Gençlik merkezinin imkanlarından faydalanan kızlarımız başka müsait oldukları zamanlarda da bu kuruma gelebileceklerini öğrendiler. Çay eşliğinde ikramların yenildiği programda kızlarımız ev sıcaklığını hissettiklerini dile getirdiler. Kendilerine güzel ev sahiplikleri için çok teşekkür ederiz.

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024